Referenssit

Lue mitä asiakkaat ja yhteistyökumppanit kertovat

Liinari-Ari on auttanut yritystäni toteuttamalla mm. laadukkaat enordon verkkosivut. Yhteistyö Arin kanssa on ollut sujuvaa ja tulen jatkossakin tekemään yhteistyötä hänen kanssa.

Suosittelen hänen palvelujaan yrityksille, jotka tarvitsevat kustannustehokasta, ammattitaitoista ja nopeaa palvelua.

Jouni Vänskä

Perustaja, JTV-Sähkö

Yhteistyö Arin kanssa on sujunut projekteissamme todella hyvin ja ammattitaitoisesti.
Ari on auttanut meitä konseptin luonnissa sekä tuonut analyysipalvelullaan apua ongelmien ratkaisemiseen. Hän on toiminnassaan innovatiivinen ja hänen kanssaan on helppo toimia.

Jyri Pulkkinen

Perustaja, GenreTech

Ari auttoi minua verkkosivujen testauksessa sekä ongelmien ratkaisussa. Tulen jatkossakin tekemään yhteistyötä Liinarin kanssa ja voin lämpimästi suositella hänen palveluitaan muille.
Mia Turunen

Perustaja, Mokomia

Liinarin avulla saimme selkeytettyä sähköpostien käsittelyä ja samalla tehostettua työajan käyttöä. Ari piti meille hyvän ja sopivasti vuorovaikutteisen työpajan ja saimme häneltä myös selkeät kirjalliset ohjeet.

Kirsi Haltia

Toimitusjohtaja, Tilitoimisto Vahtivuori

Liinari toteutti robotti-yhdistykselle helposti ylläpidettävät ja kustannusystävälliset Google Sites -sivut. Iso kiitos Ari, tästä on hyvä jatkaa!

Ari Allinen

Puheenjohtaja, Robotti-yhdistys

Yhteistyö Liinarin Ari Hartikaisen kanssa on toiminut erittäin hyvin. Ari on omaksunut POKAT ry:n tarpeet nopeasti sekä pystynyt antamaan kustannustehokkaita ratkaisuja tarpeisiimme.

Liinari on mm. toteuttanut meille uudet www-sivut sekä auttanut analytiikka-asioissa. Tulemme jatkossakin tekemään yhteistyötä Liinarin kanssa.

Ari Korpelainen

Hallituksen puheenjohtaja, Pokat ry

Minna Muranen

Valmentajasi, Coaching Pathfinder

Haluatko sinä olla seuraava tyytyväinen yhteistyökumppani?

Matti ja Maija Meikäläinen

PR-suhteet